Νατάσα Μποφίλιου: Ρομαντική νύφη μιας άλλης εποχής! Φωτογραφίες

Μπορεί η Νατάσα Μποφίλιου να μη θέλησε να τη δούμε νύφη και επέλεξε να κρατήσει αυτή τη μοναδική στιγμή για τον εαυτό της, τον σύζυγο και τους φίλους της αλλά χθες ήταν πραγματικά σαν να βγήκε από παραμύθι στη σκηνή του “Yes i do”! To Yes I Do Catwalk,επέστρεψε για 5η χρονιά και πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης, στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι.

60 celebrities της ελληνικής showbiz έφεραν on stage το glamour μιας iconic εποχής, φορώντας τις τελευταίες συλλογές διακεκριμένων σχεδιαστών υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια. Κορυφαίοι επαγγελματίες επιμελήθηκαν την εικόνα τους και οι συντελεστές φρόντισαν να ταξιδέψουν το κοινό πίσω στα roaring ’20s. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Yes I Do Catwalk ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

Aνάμεσα στις διάσημες κυρίες που φόρεσαν τα υπέροχα νυφικά και περπάτησαν στην πασαρέλα ήταν και η δημοφιλής τραγουδίστρια η οποία επέλεξε να φορέσει μια  νυφική  δημιουργία Nidodileda και ήταν μια νύφη άλλης εποχής.. Όσοι βρέθηκαν στο show είχαν την ευκαρία να την ακούσουν να τραγουδάει στη σκηνή!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More