Νατάσα Παζαΐτη για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη»

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, χθες Δευτέρα 24 Ιουλίου προκαλώντας ανείπωτη θλίψη σε όσους τη γνώριζαν και βρέθηκαν κοντά της.

Η σύζυγος του, Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη αποχαιρέτησε την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπημένη Μαριάννα, θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη, Φροντίδα, Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο» έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νατάσα Παζαΐτη (@natasapazaitibhc)

 

Η Νατάσα Παζαΐτη τιμούσε πάντα με την παρουσία της τόσο την Μαριάννα Βαρδινογιάννη όσο και τους σκοπούς του ιδρύματος «Ελπίδα». Η ίδια εξασκώντας τα τελευταία χρόνια τον επάγγελμα της γιατρού γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που πάσχουν από καρκίνο καθώς και οι οικογένειές τους…

Read More

And More