Νατάσα Παζαΐτη: Καταχειροκροτήθηκε σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Η Νατάσα Παζαΐτη δεν σταματά ποτέ να αγνωρίζεται και να στέλνει το μήνυμα της κατά του καρκίνου του μαστού. Μετά την βράβευση της από το διεθνή διαγωνισμού φωτογραφίας Pink Glove Photo Competition βρέθηκε ως κεντρική ομιλίτρια σε εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των γυναικών. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή καταχειροκροτήθηκε στο δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού.

Κομψή και απλή, όπως βλέπεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το “Secret”, δέχτηκε θερμή υποδοχή από το κοινό που βρέθηκε στην αίθουσα και ήταν στην πλειοψηφία του γυναίκες.

Η Νατάσα Παζαΐτη τόνισε στην ομιλία της την αξία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού εξηγώντας την εξαιρετική σημασία της πρόωρης διάγνωσης για την επιτυχία της θεραπείας.

Αναφέρθηκε επίσης στις εξετάσεις που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες από την ηλικία των 18 ετών, στη σημασία της κληρονομικότητας και στον γονιδιακλι έλεγχο, στα διαφορετικά είδη καρκίνου και στην ανάγκη αντιμετώπισης κάθε ασθενούς εξατομικευμένα και λαμβάνοντας υπόψη τις ψυχολογικές και συναισθηματικές επιπτώσεις της νόσου.

Read More

And More