Νατάσα Ράγιου: Ανέβαλε τον γάμο της με τον Ελληνοϊταλό σύντροφό της

Ο έρωτας καλά κρατεί για τη Νατάσα Ράγιου και τον Τζιοβάνι Φαλιέρο, οι οποίοι ζουν πλέον ευτυχισμένοι στην Κέρκυρα. Αν και η έδρα τους βρίσκεται στον παραμυθένιο τους πύργο στη Ρόδο, λόγω των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του Ελληνοϊταλού αρχιτέκτονα, αποφάσισαν να αλλάξουν λίγο παραστάσεις και να μετακομίσουν από τα Δωδεκάνησα στα Επτάνησα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, η Νατάσα και ο Τζιοβάνι είναι μαζί δυομισι χρόνια και παρόλο που η πρόταση γάμου έχει γίνει και σχεδίαζαν να παντρευτούν το καλοκαίρι του 2020, ο γάμος τους αναβλήθηκε εκαιτίας της πανδημίας.

Διάβασε επίσης: Νατάσα Ράγιου: Ο γάμος, ο χωρισμός και ο νέος έρωτας στη ζωή της! 

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο Τζιοβάνι Φαλιέρο είναι πολύ ερωτευμένοι και σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον τους, ο ένας νιώθει ότι είναι πλασμένος για τον άλλον. Εκείνο που μένει τώρα είναι η επισφράγιση της αγάπης τους, γεγονός που θα πραγματοποιηθεί όταν η κατάσταση με την πανδημία το επιτρέψει.

Η Νατάσα που προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, παρά το χωρισμό της με τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Μετζελόπουλο, διατηρεί μαζί του άριστες σχέσεις και φροντίζουν μαζί τον γιο τους που σπουδάζει στο εξωτερικό. 

Read More

And More