Νατάσα Ράγιου για Bachelor: “Αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτή η εξοργιστική γελοιότητα δεν είναι σατιρική εκπομπή με ηθοποιούς”

Με ένα δικό της μοναδικό τρόπο και χρησιμοποιώντας μια φράσης της γιαγιάς της, η Νατάσα Ράγιου έριξε τα βέλη της στο Βachelor του Alpha. Η γνωστή παρουσιάστρια και πολιτικός θυμήθηκε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει στην τηλεόραση η Σεμίνα Διγενή για την γιαγιά της και με αυτή την αφορμή έγραψε την άποψή της για το ριάλιτυ με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τις γυναίκες που τον διεκδικούν δημόσια…
 
Διάβασε ολόκληρη την ανάρτησή της
 
Ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν η αγαπημένη Σεμίνα  γνωρίζοντας την γιαγιά μου στο πατρικό μου, στο Αίγιο, εντυπωσιάστηκε και πρότεινε να της κάνει εκπομπή – αφιέρωμα, με καλεσμένο το σόι μας όλο, τον Παύλο Χαϊκάλη κλπ και επίκεντρο την μοναδική γιαγιά Τασία, που ήταν τότε 101 ετών . Με τα χίλια ζόρια (αντιστάρ γαρ), την πείσαμε στο τέλος.
 
 
 
Από την θρυλική εκπομπή, (που την έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί η γιαγιά μου, εκτός από σοφή, είχε, εν αγνοία της, στόφα σταρ) , θυμάμαι μια φράση της, όταν η Σεμίνα την ρώτησε πώς βλέπει τις σύγχρονες γυναίκες. Η γιαγιά μου σοβάρεψε απότομα, συνοφρυώθηκε, σηκώνοντας με άποψη το φρύδι πάνω από το γαλάζιο μάτι της και είπε : “Ένα σας λέω μόνο. Το γυναικείο φύλο έχει ξεφτιλιστεί πλέον δυστυχώς!”
Θυμήθηκα τη φράση της, έχοντας δει διαφημιστικά τρέιλερ της εξοργιστικής γελοιότητας που λέγεται Bachelor και που αρνιόμουν να πιστέψω ότι δεν είναι σατιρική εκπομπή με ηθοποιούς.
 
 

Ήταν πριν αρκετά χρόνια, όταν η αγαπημένη Semina Digeni C , γνωρίζοντας την γιαγιά μου στο πατρικό μου, στο Αίγιο,…

Posted by Natasa Ragiou on Saturday, October 3, 2020

Read More

And More