Νατάσα Ράγιου: Το συγκινητικό αντίο στον γιο της που φεύγει στο εξωτερικο! «Ώστε φεύγεις λοιπόν.. Ήρθε αυτή η ώρα..

Νατάσα Ράγιου: Το συγκινητικό αντίο στον γιο της που φεύγει στο εξωτερικο! «Ώστε φεύγεις λοιπόν.. Ήρθε αυτή η ώρα.. | tlife.gr

Όσες κυρίες έχουν γίνει μανούλες ξέρουν… Όσο κι αν μεγαλώσει ένα παιδί πάντα για τη μάνα του θα είναι το μωρό της! Κάπως έτσι νιώθει και η δημοσιογράφος και πολιτικός Νατάσα Ράγιου που αυτές τις ημέρες αποχαιρετά το γιο της Φάνη, ο οποίος φεύγει στο εξωτερικό για σπουδές!

Διάβασε όσα συγκινητικά του έγραψε:

«Ώστε φεύγεις λοιπόν.. Ήρθε αυτή η ώρα.. Πετάς μακριά, εκτός συνόρων, στην δική σου ζωή..
Μπορεί να ακούς πολλές φορές ότι είμαι περήφανη για σένα αλλά δεν ξέρω αν έχεις καταλάβει πραγματικά πόσο. ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Για όλα αυτά που είσαι, για όσα έχεις καταφέρει, για όσα έχεις μέσα σου και τα ξέρω μόνο εγώ . Θέλω να σου πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για ό,τι έχεις φέρει στη ζωή μου, που με επαναπροσδιόρισες ως άνθρωπο, που μου έμαθες νέες «περπατησιές». Εύχομαι να σε περιμένουν τα καλύτερα , γιατί τα αξίζεις. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με υλικά αγαθά αλλά μόνο με την γαλήνη της ψυχής σου.
Μην ξεχνάς ποτέ τι αξία έχεις. Και τι αξίες κουβαλάς. Αυτές που σου διδάξαμε κι αυτές που έχεις από μόνος σου. Εύχομαι να έχεις δίπλα σου αληθινή αγάπη, σαν αυτή που έχουμε στην καρδιά μας για σένα εγώ κι ο μπαμπάς. Γιατί θα δεις ότι, τελικά, μόνο αυτό μετράει.
Να προσέχεις. Σε αγαπάω πολύ αγόρι μου. Μέχρι την τελευταία μου πνοή.

ΥΓ : Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι η πρώτη λέξη που είπες ήταν «Νατάσα». Να θυμάσαι ότι, απ όλες τις προσφωνήσεις σου (μαμά, μάνα, μανούλα κλπ), αυτή που με συγκλόνιζε πάντα ήταν το «Ράγιου».

READ more