Νατάσα Σκαφιδά: Δες φωτογραφίες από το baby shower που έκανε λίγο πριν γεννήσει!

Το δεύτερο παιδί τους πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγο καιρό ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί ήδη μία κόρη, την Κατερίνα, ανυπομονεί για την άφιξη του γιου του, θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή ευτυχία του. Μάλιστα, το μωράκι που έρχεται θα πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Αντώνης.

Χθες, που ήταν η Ημέρα της Μητέρας, η Νατάσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το baby shower party που γιόρτασε με φίλες και την οικογένειά της. Η όμορφη μανούλα έλαμπε από ευτυχία καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, ενώ συνόδευσε τα στιγμιότυπα με το hashtag #antonisiscoming.

«Περιμένουμε αγοράκι και θα έχουμε ένα κι ένα. Η πλήρης ευτυχία! Στα μέσα Ιουνίου θα υποδεχθούμε τον γιο μας», είχε αποκαλύψει πριν μερικές μέρες στη Real Life η Νατάσα, εξηγώντας, παράλληλα, ότι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν άλλο όνομα για τον μικρό από αυτό του αείμνηστου παππού του: «Αντώνης! Αυτό έλειπε! Ήρθε επιτέλους! Διπλή χαρά. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και ο Γιάννης και εγώ… Περιμένουμε πώς και πώς τον Αντώνη Βαρδή τζούνιορ! Κι εγώ και ο Γιάννης το διαισθανόμασταν».

Με το καλό το δεύτερο μωράκι, λοιπόν!

Read More

And More