Νατάσα Σκαφιδά: Τελευταία ψώνια πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά [pic]

Το δεύτερο παιδί τους πρόκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους σε λίγο καιρό ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί ήδη μία κόρη, την Κατερίνα, ανυπομονεί για την άφιξη του γιου του, θα ολοκληρωθεί η οικογενειακή ευτυχία του.

Το μωράκι που έρχεται θα πάρει το όνομα του πατέρα του τραγουδιστή, Αντώνης, και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Πλέον, η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό έχει ξεκινήσει, αλλά η όμορφη μανούλα δεν έχει αλλάξει πολύ την καθημερινότητά της, στιγμές από την οποία μοιράζεται με τους followers της στο Instagram.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η εγκυμονούσα αποκάλυψε πώς βγήκε στα μαγαζιά για να κάνει τα τελευταία ψώνια για τον γιο της, λίγο πριν γεννήσει. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε την ώρα που επέλεγε βρεφικά ρούχα και δημοσίευσε σχετικό στιγμιότυπο στο Instagram, σχολιάζοντας: «Κάναμε και τα τελευταία μας ψώνια και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τον Αντώνη μας που έρχεται!!!!».

Τα likes και τα σχόλια με ευχές για το νέο μέλος της οικογένεια που βρίσκεται… καθ’ οδόν, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Με έναν πόνο να ευχηθούμε εμείς…!

Read More

And More