Νατάσα Θεοδωρίδου: Άλλαξε τα μαλλιά της μετά από χρόνια! Δες το νέο look!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αυτή τη σεζόν επιστρέφει στην νυχτερινή Αθήνα με μια συνεργασία μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια ενώνει τις δυνάμεις της με το νέο αίμα και μαζί υπόσχονται να αλλάξουν τα βράδια μας! Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανυπομονεί για την πρεμιέρα της, που έχει προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο και δεν σταματά τις πρόβες.

Με αφορμή τη νέα σεζόν, λοιπόν, η γνωστή καλλιτέχνιδα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, προκειμένου να ανανεωθεί. Έτσι, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε “ναι” σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου και έτσι έκοψε αφέλειες. Η αλήθεια είναι το τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν οι γυναίκες που υιοθετούν τη νέα hot τάση της σεζόν, αφού, μολονότι αποτελεί μικρή αλλαγή, μπορεί να αλλάξει όλο το look.

Δεδομένου ότι η ίδια δεν είναι λάτρης των αλλαγών, καθώς εδώ και χρόνια έχει το ίδιο στιλ στα μαλλιά της, αυτή τη αλλαγή ενθουσίασε τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, αφού δεν σταμάτησαν να της αφήνουν κάτω από τη φωτογραφία της κολακευτικά σχόλια.

Δες τη φωτογραφία:

Εμάς μας αρέσει πολύ! Εσένα;

Read More

And More