Νατάσα Θεοδωρίδου: “Δεν μου αρέσει ο σύντροφός μου να μπλέκεται στη δουλειά μου!”

Λίγο πριν τις δυο μεγάλες συναυλίες της στο Φωταέριο με τον Farruquito, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στο “Όλα Πρώτη Φορά” και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για όλα… Πώς είναι τώρα στην προσωπική της ζωή και ποια είναι η σχέση με τις κόρες της;

“Είναι ανήσυχη η προσωπική μου ζωή. Μετά από μια ωραία διαδρομή της ζωής μου έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι θέλω”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ερμηνεύτρια και συμπλήρωσε:΅”Νομίζω είναι πιο έντονη η σκοτεινή πλευρά μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάτι άλλο πέρα από το τραγούδι, δεν ξέρω αν θα ήμουν καν ενδιαφέρον άνθρωπος αν έκανα κάτι άλλο”.

Μιλώντας για τους συντρόφους της ανέφερε: “Επειδή γύρω μου βλέπω ανθρώπους που οι σύντροφοί τους ανακατεύονται στη δουλειά, εμένα δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει ο σύντροφός μου να μπλέκεται στη δουλειά μου. Δεν έχω μάθει να έχω κάποιον δίπλα μου που θα μου πει τι θα κάνω”

Τέλος για τις κόρες της δήλωσε: “Με τα κορίτσια έχουμε μια υγιή σχέση, θέλω να τα λέμε όλα, αλλά προσπαθώ να κρατάω την κόκκινη γραμμή για να μπορώ σε μια ώρα δύσκολη να επιβληθώ ως μητέρα”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More