Νατάσα Θεοδωρίδου – Γιώργος Κακοσαίος: Εντυπωσιακή πρεμιέρα σε κατάμεστο νυχτερινό κέντρο – Φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Γιώργο Κακοσαίο το βράδυ της Παρασκευής 21/10 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Για μία ακόμη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου πρωτοπορεί και αλλάζει τα δεδομένα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, κάνοντας μια νέα πρόταση, ξεκινώντας στις 22:30 και καλωσορίζοντας η ίδια τον κόσμο στο μαγικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με τα τραγούδια της που έχουν περάσει το dna μας, έδωσε το σύνθημα νωρίς στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου και οι πρώτες νότες από το «Φεγγάρι» πλημύρισαν τον κατάμεστο χώρο και τις καρδιές του κοινού της Αθήνας, που ήταν εκεί για να την αποθεώσει, στο καινούργιο της σπίτι!

 

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Γιώργος Κακοσαίος η νέα δύναμη στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, που ήρθε για να μείνει και να γράψει τη δική του ιστορία, κάτι που φάνηκε από την αποδοχή του κόσμου που τον καταχειροκρότησε!

Η Νατάσα και Γιώργος μοιράζονται για 4 ολόκληρες ώρες τη σκηνή ς σ΄ ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ερωτευτούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, όπως παλιά!

Ήταν μοναδική η στιγμή που ο «πατέρας» Γιάννης Πλούταρχος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τη Νατάσα και τον Γιώργο ενώ στην μεγάλη πρεμιέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της φίλος ο Πέτρος Ιακωβίδης που ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί της.

 

Read More

And More