Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ανάμνηση που την έκανε να «λυγίσει»

Mε αφορμή τις συναυλίες που θα δώσει στο θέατρο Παλλάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την εποχή που αποφάσισε να αφήσει τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή και να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι.

«Είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη, είχα και το παιδί μου δύο ετών. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού και λες “τώρα πάω εκεί, έχω μια ζωή” είχα μια άρα πολύ ωραία ζωή στη Θεσσαλονίκη», είπε φανερά συγκινημένη η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Όσο για το αν συνάντησε τρικλοποδιές όταν ήρθε στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε πως δεν ένιωσε να τις βάζει κάποιος τρικλοποδιές και αυτοί που μπορεί να προσπάθησαν να το κάνουν δε τους ξέρει και δεν το κατάφεραν.

Read More

And More