Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, την απόλαυσε στη μεγάλη συναυλία που έδωσε στο Κατράκειο!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, το βράδυ του Σάββατου 12 Σεπτεμβρίου, τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Στο μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο της χώρας, η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια υποδέχτηκε το κοινό σε μία και μοναδική εμφάνιση στην Αττική ερμηνεύοντας γνωστές της επιτυχίες, ενώ μαζί της βρέθηκε η Ήβη Αδάμου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας όλοι οι θεατές ήταν καθήμενοι και τηρήθηκαν κατά γράμμα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών στον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας ήταν διαφορετικές, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού τηρήθηκαν ουρές με απόσταση 1,5 μέτρου και υπήρξε σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά.

Στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου για να την στηρίξουν βρέθηκαν οι καλοί της φίλοι και συνάδελφοι Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης, οι οποί ανέβηκαν και στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μαζί της μερικά τραγούδια, ενώ την μητέρα της απόλαυσε και η Χριστιάνα Μπέτα, η κόρη της τραγουδίστριας από τον πρώτο της γάμο με τον Τάκη Μπέτα. 

Δες τις φωτογραφίες:

Πέτρος Ιακωβίδης-Νατάσα Θεοδωρίδου

Νατάσα Θεοδωρίδου-Κωνσταντίνος Αργυρός

Πέτρος Ιακωβίδης-Νατάσα Θεοδωρίδου-Κωνσταντίνος Αργυρός

Νατάσα Θεοδωρίδου-Χριστιάνα Μπέτα

Ήβη Αδάμου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More