Νατάσα Θεοδωρίδου – Κριστιάνα Μπέτα: Μητέρα και κόρη φόρεσαν τα μαγιό τους και τραγουδούν μαζί στη θάλασσα

Νατάσα Θεοδωρίδου και Κριστιάνα Μπέτα φόρεσαν τα μαγιό τους και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Μαμά και κόρη δεν άφησαν τους διαδικτυακούς τους φίλους παραπονεμένους και έκαναν ένα ιδιαίτερο ντουέτο, το κομμάτι «Ο χάρτης» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δεις στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram, η δημοφιλής ερμηνεύτρια φοράει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και δέχεται την… πρόκληση της Κριστιάνας να κάνουν ένα πάρτι αφού ξέμειναν οι δυο τους!

«Μαμά! Πού είμαστε;», ρωτάει τη Νατάσα Θεοδωρίδου η κόρη της και η τραγουδίστρια απαντά: «Ξεμείναμε οι δυο μας και ήρθαμε θαλασσίτσα… και καφεδάκι».

Δες παρακάτω το απόσπασμα:

«Είμαστε πολύ δεμένες με τη μαμά μου και με τον μπαμπά μου. Με τη μαμά και την Ανδριάνα μένουμε στο ίδιο σπίτι οπότε είμαστε ένα. Το να μεγαλώνουν τρεις γυναίκες μόνες σε ένα σπίτι είναι φανταστικό. Και ο πατέρας μου και ο πατέρας της Ανδριάνας ήταν πάρα πολύ παρόντες. Μεγαλώσαμε φανταστικά. Με τη μαμά τα συζητάμε όλα. Εννοείται η άποψη της μητέρας μου μετράει. Γενικότερα, είμαι πολύ δεμένη με την οικογένειά μου οπότε ό,τι μου λένε, το επεξεργάζομαι, το σκέφτομαι» είχε δηλώσει η Κριστιάνα Μπέτα σε συνέντευξή της στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More