Νατάσα Θεοδωρίδου: Λαμπερή πρεμιέρα στη νυχτερινή Αθήνα με την κόρη της στο πλευρό της! Φωτογραφίες

Το ανακαινισμένο νυχτερινό κέντρο Teatro άνοιξε ξανά τις πύλες του και υποδέχτηκε την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου, τον ταλαντούχο Πέτρο Ιακωβίδη αλλά και τον αγαπημένο Χρήστο Κυριαζή! Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα των καλλιτεχνών, οι οποίοι μας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια! Special Guest είναι ο Χρήστος Κυριαζής, o καλλιτέχνης που όλοι έχουμε αγαπήσει με τα τραγούδια του να αποτελούν μέχρι και σήμερα σημείο αναφοράς.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή, ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια μας ταξίδεψε με την φωνή της αλλά και τα ερωτικά της τραγούδια, που μας έχουν κρατήσει συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Μάλιστα, τη διάσημη μαμά της δεν θα μπορούσε να μην απολαύσει και η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας, η Χριστιάνα Μπέτα!

Η όμορφη Χριστιάνα, η οποία μοιάζει απίστευτα με την Νατάσα, είναι η κόρη της τραγουδίστριας από τον πρώτο της σύζυγο Τάκη Μπέτα και είναι δικηγόρος! Μαμά και κόρη πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, ενώ στη συνέχεια η 24χρονη Χριστιάνα διασκέδασε με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας.

Δες φωτογραφίες:

Οι επώνυμοι που διασκέδασαν στο γνωστό νυχτερινό κέντρο:

Λάκης Λαζόπουλος

Σπύρος Παπαδόπουλος

Βάνα Μπάρμπα

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα

Το ζευγάρι με την κουμπάρα του, Βάνα Μπάρμπα

Λάκης Λαζόπουλος – Χάρης Λεμπιδάκης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More