Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η κόρη της Χριστιάνα και το συγκινητικό μήνυμα

Μια σειρά από αδημοσίευτες οικογενειακές φωτογραφίες επέλεξε να δημοσιεύσει η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο, Χριστιάνα. Η νεαρή κοπέλα που έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τον χώρο της Τέχνης και πιο συγκεκριμένη τη ζωγραφική, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πηγή έμπνευσής της που όπως λέει δεν είναι άλλη από την οικογένειά της.

Η Χρστιάνα Μπέτα με ένα μακροσκελές κείμενο, εκφράζει την αμέριστη αγάπη προς το πρόσωπο των γονιών αλλά και της αδερφής της λέγοντας πως νιώθει τυχερή που έχει ένα τέτοιο στήριγμα στη ζωή της.

“Κάθε φορά που κάποιος με ρωτάει από που εμπνέομαι, αυτή είναι η απάντηση μου! είμαι τυχερή και ευλογημένη που έχω στην ζωή μου μια οικογένεια που είναι λιμάνι για μένα, πηγή αμέτρητης αγάπης, έμπνευσης. είστε οι ήρωες μου και σας ευχαριστώ για κάθε όχι που είπατε, για κάθε αγκαλιά, για κάθε συμβουλή αλλά το σημαντικότερο, σας ευχαριστώ που μου δείχνετε κάθε λεπτό πόσο τυχερή είμαι που σας έχω κοντά μου στο ταξίδι που ονομάζεται ζωή!
σας οφείλω όλη την ενέργεια που εκπέμπω, την αγάπη που δίνω στους ανθρώπους μου και κάθε εκατοστό της ύπαρξης μου” έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Μπέτα

Read More

And More