Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι τραγουδιστές που της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης!

Μια δύσκολη μέρα ήταν η χθεσινή για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα μπήκε στο στόχαστρο πολλών μέσων ενημέρωσης τα οποία όσα  έγραψαν όπως ισχυρίστηκε η οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας ήταν ψευδή και ανυπόστατα. Να θυμήσουμε ότι γράφτηκε ότι η Χριστιάνα διέσπειρε τον κορονοϊό κάνοντας πάρτι γυρίζοντας από το Λονδίνο κάτι που η ίδια, η μητέρα της Νατάσα αλλά και ο πατέρας της διέψευσαν κατηγορηματικά, λέγοντας ότι ούτε πάρτι έγινε αλλά και ότι φυσικά η Χριστιάνα δεν διέσπειρε τον ιο.

Διάβασε εδώ όσα είπε ο πατέρας της στο TLIFE  και εδώ όσα έγραψε στο instagram η Νατάσα!

Στην ανάρτηση της Νατάσας δεκάδες ήταν αυτοί που της έστειλαν δημόσια μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ανάμεσα σε αυτούς η Πέγκυ Ζήνα, ο Χρήστος Μάστορας αλλά και ο καλός φίλος της Νατάσας Γιώργος Παπαδόπουλος!

“Νατάσα μου αγαπημένη να χαίρεσαι τα δυο υπέροχα και αξιόλογα κορίτσια σου και να είστε πάντα τόσο αγαπημένες όσο σας έζησα και σας θυμάμα. Είναι ντροπή και ανήθικο να σε χτυπάνε μέσω των παιδιών σου! Σ αγαπώ και είμαι πάντα κοντά σου”! έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος

“Να ναι πάντα καλά το καμάρι σου και όλα τα παιδιά του κόσμου και μην ανησυχείς, ο κόσμος νιώθει αγάπη μου” έγραψε η Πέγκυ Ζήνα!

 

Read More

And More