Νατάσα Θεοδωρίδου - Πέτρος Ιακωβίδης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Fantasia [pics]

Νατάσα Θεοδωρίδου – Πέτρος Ιακωβίδης: Εντυπωσιακή πρεμιέρα στο Fantasia [pics] | tlife.gr

Συναντιούνται πρώτη φορά η Νατάσα Θεοδωρίδου και  ο Πέτρος Ιακωβίδης αλλά σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στη νυχτερινή Αθήνα. Αυτό έδειξε και η πρεμιέρα τους, το βράδυ της Παρασκευής, όπου βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο Fantasia.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε στην παραλιακή μετά από 20 χρόνια και μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό. Έχοντας για προίκα έναν από τους καλύτερους δίσκους της (Άστα όλα και έλα) έρχεται με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο πλευρό της για να παρουσιάσουν μια φρέσκια πρόταση στην αθηναική διασκέδαση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης περνά την πιο δημιουργική φάση καριέρας του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το “Ξημερώματα” του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Αποτυπώματα” έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους:

Φωτογραφίες: NDP

READ more