Νατάσα Θεοδωρίδου: Σε δημιουργικό πυρετό με τα κορίτσια της! [pics,vids]

Μετά την περιπέτεια που πέρασε όταν είδε το όνομά της κόρης της να εμπλέκεται σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει κάνει πάρτυ με κόσμο στο σπίτι και να την κατηγορούν ότι «διέσπειρε» τον κορονοϊό, η Νατάσα Θεοδωρίδου χαμογελά ξανά και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα κορίτσια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που πρόσφατα εμφανίστηκε και ιδιαίτερα συγκινημένη στην εκπομπή της κουμπάρας της Ελένης Μενεγάκη, έκανε reunion με τις κόρες της και απόλαυσαν ένα άκρως δημιουργικό απόγευμα. Οι δυο κόρες της Νατάσας, η Χριστιάνα Μπέτα από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, και η Ανδριάνα Φουστάνου, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο ήταν χθες σε δημιουργικό πυρετό και το έριξαν στην Τέχνη.

Μαμά και κόρες ξεκίνησαν τη ζωγραφική και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Φυσικά η Νατάσα Θεοδωρίδου απόλαυσε πολύ την συντροφιά των κοριτσιών της και ανέβασε φωτογραφίες και Video στα social media.

Η Ανδριάννα είναι σήμερα 19 ετών έχει καταφέρει να μπει στη σχολή που ήθελε, στο τμήμα Φιλοσοφικής στο Πανεπιστήμιο της Καλαμάτας και η Χριστίνα είναι απόφοιτος του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και πρόσφατα ολοκλήρωσε τα μαθήματα Τέχνης στο City, University of London.

Read More

And More