Νατάσα Θεοδωρίδου: Η σπάνια βραδινή έξοδος και οι απολαυστικές στιγμές στις Ηνωμένες Πολιτείες [pics,vids]

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, κάνοντας περιοδεία. Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια περνά μοναδικές στιγμές με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη, ενώ όπου εμφανίζονται προκαλούν χαμό! Η Νατάσα και ο Γιώργος έχουν ήδη βρεθεί στην Tampa της Florida, αλλά και στην Astoria της Νέας Υόρκης, με τις εμφανίσεις τους φυσικά να είναι sold out.

Μάλιστα, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες δεν σταματούν να μοιράζονται αστεία και απολαυστικά στιγμιότυπα από την παραμονή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως φαίνεται περνούν καταπληκτικά! Από την άλλη σε κάθε εμφάνισή τους προκαλείται πανικός, με τα λουλούδια να πέφτουν “βροχή” σε όποια πόλη και αν βρίσκονται για να τραγουδήσουν τις τεράστιες επιτυχίες τους.

Όπως έγραψε και η Νατάσα Θεοδωρίδου στα social media, η συγκεκριμένη περιοδεία είναι από τις αγαπημένες της, με άφθονο γέλιο και αγάπη!

Δες όλα τα στιγμιότυπα από την παραμονή της στις Ηνωμένες Πολιτείες:

https://www.instagram.com/p/BfcQ19tFKtr/?taken-by=natasatheodoridou

https://www.instagram.com/p/BfSq4lXFZXh/?taken-by=natasatheodoridou

https://www.instagram.com/p/BfohQltFhPO/?taken-by=giorgospapadopoulosofficial

https://www.instagram.com/p/BffHy3NlxNr/?taken-by=giorgospapadopoulosofficial

https://www.instagram.com/p/BfoIFeJjQXR/?taken-by=melroseballroom

Λίγο πριν αναχωρήσει για Αμερική και παραμείνει για αρκετό διάστημα, η Νατάσα Θεοδωρίδου βγήκε και διασκέδασε με καλή παρέα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει σπάνια βραδινές εξόδους και σχεδόν ποτέ δεν απαθανατίζεται σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, εκτός φυσικά από τα κέντρα που εμφανίζεται. Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισε να το ρίξει έξω και βρέθηκε στην Αρχιτεκτονική στο “Λαϊκού & εντέχνου γωνία” για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο της Γιώργο Μουκίδη.

Ο συνθέτης και στιχουργός μεγάλων επιτυχιών παρουσιάζει ένα “υβριδικό” πρόγραμμα που γεφυρώνει πολλές τάσεις του ελληνικού ρεπερτορίου, ερμηνεύοντας τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, του Πασχάλη Τερζή, του Βασίλη Καρρά, της Πέγκυς Ζήνας και φυσικά της αγαπημένης Νατάσας! Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει στο κοινό που βρισκόταν εκεί.

Δες τις φωτογραφίες από την βραδινή της έξοδο:

Read More

And More