Νατάσα Θεοδωρίδου: Σπάνια βραδινή έξοδος στο θέατρο! [pics]

Βραδιά θεάτρου ήταν η χθεσινή για την Νατάσα Θεοδωρίδου! Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν την επιστροφή της στη νυχτερινή Αθήνα μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και βρέθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση “Βρε καλώς τους” σε σκηνοθεσία του Πέτρου Φιλιππίδη και με πρωταγωνιστές τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Παύλο Χαϊκάλη, την Μαρία Σολωμού και άλλους σπουδαίους ηθοποιούς.

Το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, Λάκης Λαζόπουλος και Παύλος Χαϊκάλης, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ της κωμωδίας, Πέτρος Φιλιππίδης, αποτελούν την πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης και απαθανάτισε την Νατάσα Θεοδωρίδου κατά την είσοδό της στο θέατρο. Με total black look και ένα μπλε βελουτέ σακάκι η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε κομψή και χαμογελαστή στο φακό.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη…

Η Μαρία Σολωμού στον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.
Και η ιστορία έχει απρόβλεπτο τέλος…!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More