Νατάσα Θεοδωρίδου: Στηρίζει την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα σε κάθε της βήμα – Φωτογραφίες από τη νέα της έκθεση ζωγραφικής

Μπορεί η Νατάσα Θεοδωρίδου να αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της χώρας μας και το πρόγραμμά της να είναι αρκετά φορτωμένο λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων ωστόσο, πάνω από όλα είναι μητέρα.

Σαν γνήσια Ελληνίδα μάνα λοιπόν, η Νατάσα Θεοδωρίδου φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών της και να στηρίζει της κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου σε κάθε τους βήμα. Έτσι έκανε και αυτή τη φορά αποφασίζοντας να ταξιδέψει στη Μύκονο προκειμένου να δώσει το παρών στη νέα έκθεση ζωγραφικής που παρουσίασε η κόρη της Χριστιάνα.

 Αυτή είναι η τρίτη ατομική έκθεση της BettaK – όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα – με τίτλο The Warmest Colour η οποία παρουσιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δε θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια στιγμή και όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη με αυτό το νέο βήμα της κόρης της.


Φωτογραφίες: ΝDP/Νίκος Ζώτος

Read More

And More