Νατάσα Θεοδωρίδου στο TLIFE: Αποκαλύπτει το όνειρο που ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει και τα νέα της σχέδια!

Είναι μια από τις ερμηνεύτριες που λατρεύει το κοινό και όχι άδικα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεχωρίζει για τη γνήσια λαϊκή φωνή της, τα τραγούδια της που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά και την ειλικρίνεια στο βλέμμα της. Πρόσφατα την είδαμε να αλλάζει δισκογραφική στέγη και να μπαίνει στην οικογένεια της Heaven (δες φωτογραφίες) και το TLIFE έμαθε τα πάντα για τα επόμενα σχέδιά της.

Χαμογελαστή και γεμάτη αισιοδοξία, η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για τα επόμενα σχέδιά της (μετά τη μεγάλη επιτυχία στο Vox), την συναυλία που έδωσε στην Αμερική (δες εδώ), την αγάπη του κόσμου, αλλά και ένα από τα μεγάλα της όνειρα που θα εκπληρωθεί σε λίγους μήνες…

Νέα δισκογραφική εταιρεία, νέα “οικογένεια”, νέα συνεργασία με την Heaven. Ποια τα πρώτα συναισθήματα;

“Καινούργια συνεργασία και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είμαι με ανθρώπους που ήδη γνωρίζω και μερικούς που τους γνωρίζω τώρα και ξεκινάμε μαζί σε έναν πάρα πολύ ωραίο κοινό δρόμο”.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου; Τι νέο να περιμένουμε δισκογραφικά;

“Να περιμένετε ωραία τραγούδια από εμάς, Αυτό ξέρουμε και αυτό κάνουμε πάντα. Η επόμενη δουλειά θα κυκλοφορήσει κοντά στο φθινόπωρο”.

Μετά την επιτυχία στο Vox, τι νέο ετοιμάζεις;

“Τελείωσε η συνεργασία με την Στέλλα Καλλή στο Vox και χαίρομαι πολύ για όσα περάσαμε μαζί. Η Στέλλα ήταν φανταστική, όπως την περίμενα, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Τώρα θα κάνουμε μια μικρή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, κάτι που μου αρέσει πολύ και τον Μάη ετοιμάζουμε κάτι πολύ όμορφο…”

Μαθαίνω ότι θα υπάρξει μια συνεργασία με έναν Ισπανό χορευτή Flamenco;

“Στα τέλη του Μάη θα κάνουμε δυο παραστάσεις με έναν Ισπανό χορευτή, τον Farruquito και νιώθω πως αυτό θα είναι ένα από τα όνειρά μου που θα πραγματοποιηθεί. Θα είμαστε στο Φωταέριο στις 20 και 21 Μαΐου”.

Θα χορέψεις κι εσύ;

“Όχι, εγώ θα τραγουδήσω μόνο… αλλά θα “παντρέψουμε” με τον Farruquito τέλεια τη μουσική με το χορό και είμαι σίγουρη πως θα είναι κάτι μοναδικό”.

Πριν λίγο καιρό είδαμε πως τραγούδησες και στο θρυλικό Town Hall στην Αμερική. Πώς ήταν η εμπειρία;

“Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση για τον ελληνισμό. Οι Έλληνες της Αμερικής είναι ούτως ή άλλως φορτισμένοι συναισθηματικά και αγαπούν ό,τι είναι ελληνικό -ακόμη και η δεύτερη και η τρίτη γενιά. Και αυτό που περάσαμε ήταν πολύ όμορφο και η αγάπη του κόσμου που εισπράξαμε ήταν μεγάλη”.

Υπάρχει κάτι που σου κάνει εντύπωση στις αντιδράσεις των ομογενών όταν τραγουδάς στο εξωτερικό ή μοιάζει σαν να είσαι στη χώρα μας;

“Δεν είναι καθόλου σαν να είσαι στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι εκεί ζουν την καθημερινότητα τους σύμφωνα με τα δεδομένα της χώρας στην οποία μένουν, αλλά έχουν μέσα τους το ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι το συγκινητικό και το ωραίο. Και νομίζω ότι ανυπομονούν να δουν ό,τι ελληνικό… Και φυσικά το αγκαλιάζουν γιατί του φέρνει πιο κοντά στην πατρίδα τους”.


Θέλω ακόμη να σε ρωτήσω, αν όλη η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σε έχει επηρεάσει.

“Θέλοντας και μη υπάρχουν πολλές αλλαγές και όλοι τις έχουμε υποστεί. Πιστεύω όμως, πως όσοι είναι δουλευταράδες και άνθρωποι που δεν φοβούνται το αύριο, γιατί δεν έχουν την τεμπελιά μέσα τους, καταφέρνουν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Δεν περνά από το χέρι μας για να πούμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε… πρέπει όμως να προσπαθήσουμε”

Παρακολούθησες όλη αυτή η συζήτηση που έγινε για το σύμφωνο συμβίωσης και η ψήφισή του στη Βουλή;

“Είναι μια φυσιολογική κατάσταση που συμβαίνει γύρω μας, μες στα σπίτια μας, έξω από τα σπίτια μας. Είναι όλα μια χαρά φυσιολογικότατα και κακώς που δεν είχε γίνει νωρίτερα”.

Τέλος, θέλω να σε ρωτήσω πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου μετά από λίγα χρόνια;

“Όπως ακριβώς με βλέπεις τώρα…” (γέλια)

Η @nstrovila. συναντα την #natasatheodoridou @heaven_music_official …. Stay tuned #theodoridou #heaven

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tlife.gr (@tlifegr) στις


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Συνέντευξη: Νατάσσα Στρόβιλα

Read More

And More