Νατάσσα Μποφίλιου: Ο νέος δίσκος, τα όνειρα για οικογένεια και η συμμετοχή στην παράσταση “Όρνιθες”

Επιστρέφει μουσικά με νέο δίσκο που φέρει τον τίτλο “Βαβέλ”, έχοντας σταθερούς συνεργάτες τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Η σταθερότητα αυτή ίσως είναι τελικά και ένα από τα στοιχεία που έχουν κάνει την Νατάσσα Μποφίλιου μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες της γενιάς της. Η ίδια, όπως δηλώνει στην συνέντευξή της στο “Κ” της Καθημερινής και την Τασούλα Επτακοίλη, τραγουδά για την προσωπική της ικανοποίηση και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεται την ίδια συγκίνηση. Όταν σταματήσει να νιώθει έτσι απέναντι στη μουσική τότε θα σταματήσει. Έχει ήδη κάνει άλλωστε μια μικρή αποχή, για ένα τουλάχιστον χρόνο, όταν άρχισε να νιώθει περίεργα στη σκηνή.

Στην ίδια συνέντευξη, η οποία συνοδεύεται με μία εντυπωσιακή φωτογράφιση από τον Δημήτρη Βλάικο, η Νατάσα μιλάει για τους φόβους της, τα όνειρα για οικογένεια αλλά και την Επίδαυρο που θα βρεθεί τον Αύγουστο συμμετέχοντας στην παράσταση “Όρνιθες”.

“Μόνο η ασθένεια και η απώλεια των ανθρώπων που αγαπώ. Όλα τα άλλα φτιάχνονται”, απαντά η Νατάσσα στην ερώτηση για το τι την φοβίζει. Το να χάσει την αποδοχή του κοινού; “Και χωρίς κοινό, πάλι το ίδιο θα κάνω. Το ενδεχόμενο να χάσω τη φωνή μου, βέβαια, ναι, με τρομάζει. Γιατί τότε δεν θα μπορούσα ούτε… στο μπάνιο μου να τραγουδάω, για μένα”, εξηγεί με απόλυτη ειλικρίνεια και συμπληρώνει πως δεν κάνει μουσική για την αποδοχή των άλλων.

Θα την δούμε και μητέρα μέσα σε όλους τους ρόλους που έχει; “Μάλλον όχι, ρε γαμώτο… (Γελάει)Μου περνάει από το μυαλό, αλλά δεν μπορώ να βρω στη ζωή που κάνω τη θέση μου ως μητέρα. Επειδή έχω τρία μικρότερα αδέλφια, τη διαδρομή ενός παιδιού την έχω ακολουθήσει, με όλες τις χαρές αλλά και τις έγνοιες και τις αγωνίες της. Όλες οι μεγάλες αδελφές θα με καταλάβουν. Οι υπόλοιποι ας σωπάσουν, γιατί δεν ξέρουν. (Γέλια, ξανά)

Τέλος, μίλησε για την Επίδαυρο και την συμμετοχή της στην παράσταση “Όρνιθες” που θα ανέβει στις 19 και 20 Αυγούστου χαρακτηρίζοντας την εμπειρία “φανταστική”. “Αξιοποιούμαι στη μουσική δράση, ως τραγουδίστρια, όχι ως ηθοποιός. Δεύτερον, έχω πολύ στενή σχέση με τον Άγγελο Τριανταφύλλου που γράφει τη μουσική αλλά και με τον Νίκο Καραθάνο, τον οποίο γνωρίζω χρόνια και θαυμάζω… Αρρωστημένα. Όταν μου το πρότεινε, του είπα ότι αισθάνομαι απερίγραπτη χαρά και τιμή που θα βρεθώ μέσα σε έναν τέτοιο θίασο και ότι τον εμπιστεύομαι τυφλά.”

Read More

And More