Νατάσσα Μποφίλιου: Σπάνια έξοδος στο θέατρο με την μητέρα και την αδελφή της! [pics]

Κρατά πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αποφεύγει τις πολλές επίσημες εμφανίσεις. Αυτήν τη φορά, όμως, η νιόπαντρη Νατάσσα Μποφίλιου έκανε μια από τις σπάνιες βραδινές  εξόδους στο θέατρο Μουσούρη και την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα» μαζί με την αδελφή της Νέλλυ και την μητέρα τους.

Οι τρεις τους βρέθηκαν στην επιτυχημένη παράσταση που πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον Παύλο Χαϊκάλη και πόζαραν μαζί στους φωτογράφους, με την Νατάσσα Μποφίλιου να μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με την αδελφή της.

Η παράσταση φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Πέτρου Φιλιππίδη που μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη αποτελούν το πιο απολαυστικό αστυνομικό δίδυμο όλων των εποχών. Μαζί τους στη σκηνή ένας θίασος καταξιωμένων ηθοποιών και ταλαντούχων νεότερων.

Το έργο

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι’ ένα…τσιουάουα!

Το κύριο στοιχείο του έργου είναι οι απανωτές παρεξηγήσεις που συμβαίνουν, ενώ παράλληλα συνδυάζει αριστοτεχνικά και μοναδικά την τρυφερότητα με το χαμόγελο και τη συγκίνηση με το γέλιο μέχρι δακρύων. Εσείς τι θα προτιμούσατε; Μια δυσάρεστη αλήθεια ή ένα ωραίο ψέμα;

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More