Νατάσα Θεοδωρίδου: “Την επόμενη φορά η επίθεση να είναι ευθεία, όχι μέσω των παιδιών μου”

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε τη δική της ξεκάθαρη απάντηση σε όλους όσους συκοφαντούν τις τελευταίες ώρες το όνομα της κόρης της, Χριστιάνας Μπέτα, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα όλο νόημα.

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου. Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς. @bbettak σε λατρεύω… ».

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ανυπόστατες φήμες θέλουν την 26χρονη κόρη της γνωστής καλλιτέχνιδας να διοργάνωσε μεγάλο πάρτι στο σπίτι της στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και να διέσπειρε τον κορονοϊό στους καλεσμένους της. Φανερά ταραγμένος ο πατέρας της μίλησε στο TLIFE επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

Η κόρη μου ήρθε 2 Ιουνίου και της χρεώσαν αυτό το πάρτι! Εμείς δεν κάναμε κανένα πάρτι. Η κόρη μου πέρασε τον κορονοϊό αρχές Μαΐου με ήπια συμπτώματα. Είχε δέκατα και δεν είχε γεύση και όσφρηση. Μέχρι τις 18 Μαΐου είχαν σταματήσει τα συμπτώματα. Την Πέμπτη έκανε η κόρη μου τεστ και το αιματολογικό βγήκε αρνητικό κάναμε και το μοριακό. Το μοριακό τεστ βγήκε θετικό αλλά με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Ο βιολόγος μας είπε ότι είναι σε αποδόμηση ο ιος”. [Διάβασε εδώ όσα δήλωσε ο πατέρας}

Παράλληλα, ο δικηγόρος της Νατάσας Θεοδωρίδου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020“. [Διάβασε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση του δικηγόρου]

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μασάει τα λόγια της.

Read More

And More