Naya Rivera: Ο 4χρονος γιος της την είδε να χάνεται στα νερά της λίμνης – Έδωσε όλες της τις δυνάμεις να τον σώσει

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι αρχές της Καλιφόρνια για τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της στην λίμνη Πίρου η διάσημη ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά Glee, Naya Rivera.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Rivera εξαντλήθηκε στην προσπάθειά της να βάλει τον γιο της μέσα στην βάρκα που είχαν νοικιάσει και πλέον χωρίς να έχει δυνάμεις χάθηκε στα νερά της λίμνης.

Η Rivera εξαφανίστηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν είχε πάει για μπάνιο στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια με τον 4χρονο γιο της Τζόσι. Το παιδάκι βρέθηκε να κοιμάται στην βάρκα μόνο του φορώντας σωσίβιο.

Ο σερίφης της Βεντούρα, Bill Ayub, δήλωσε ότι ο μικρούλης τους είπε ότι η μητέρα του τον βοήθησε να ανέβει στην βάρκα αλλά όταν κοίταξε προς το μέρος της την είδε να εξαφανίζεται στο νερό.

Το πτώμα της άτυχης ηθοποιού βρέθηκε την Δευτέρα. Οι αρχές έχουν αποκλείσει εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία.

Την ώρα της ανεύρεσης της σορού της Naya Rivera πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά Glee ήταν εκεί για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και ο πρώην σύζυγός της.

Πηγή: Newsit

Read More

And More