Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η εγκατάσταση στην Αμερική και ο χωρισμός της με τον Κώστα Σόμμερ

Μόνη πλέον και έχοντας βγει από την 3,5 ετών σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου νιώθει έτοιμη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Όπως δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Real News, έχει χωρίσει με τον γοητευτικό ηθοποιό, ωστόσο οι δυο τους διατηρούν μια πολύ καλή σχέση. Ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου γνωρίστηκαν μέσα από τα social media και ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος. Η μελαχρινή καλλονή δεν ξεχνά πόσο τη βοήθησε ο Κώστας να εντοπίσει και να αναδείξει το ταλέντο της στην υποκριτική, ενώ κατά κάποιον τρόπο χρωστά σε εκείνον την απόφαση να ανοίξει τα φτερά της ακόμη και στην Αμερική.

Αυτή την περίοδο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει επιστρέψει από ένα διερευνητικό ταξίδι στο Miami και συνεχίζει να κάνει φωτογραφίσεις στην Ελλάδα για μεγάλες καμπάνιες μέχρι το επόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ, όπου πρόκειται να εγκατασταθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο φθινόπωρο η όμορφη Ναυσικά θα πετάξει πάλι για την Αμερική, με σκοπό να μείνει λίγους μήνες προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ αλλά και της ηθοποιίας.

Η ίδια έχει εστιάσει τόσο πολύ στις επαγγελματικές φιλοδοξίες της που δεν επιδιώκει, όπως αναφέρει, να ασχοληθεί άμεσα με την προσωπική της ζωή. Πολύτιμος αρωγός στα σχέδιά της είναι η καλή σχέση που εξακολουθεί να έχει με τον Κώστα Σόμμερ.

Read More

And More