Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η πανέμορφη ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έπειτα από τέσσερις μήνες σχέσης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στα νότια προάστια.

Η μελαχρινή καλλονή, που πλέον ασχολείται με την ηθοποιία, μίλησε στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη για το πώς είναι στην προσωπική της ζωή, αλλά και τι θαυμάζει στον σύντροφό της.

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια παραδέχεται πως εξαιτίας του κορονοϊού έχασε πολλές δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω και ετοιμάζεται πυρετωδώς για νέα πράγματα και νέες καταστάσεις.

«Όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί με τον κορονοϊό έχασα δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο πριν από την καραντίνα, αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα ύστερα από καιρό. Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και συνεργασίες. Συνεχίζω να εργάζομαι ως μοντέλο με πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, γιατί, όπως γνωρίζεις, πλέον η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Συζητάω για κάποια σίριαλ αλλά και κάποιες ενδεχομένως συνεργασίες με εκπομπές», εξήγησε στο «Secret».

Read More

And More