Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού πραγματοποίησαν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης.

Το ζευγάρι βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή 9/2 στο νυχτερινό κέντρο όπου έκαναν πρεμιέρα ο Πάνος Καλίδης με τον Θανάση Βασιλάκο, την Ανχελίτα και τη Γεωργία Τουμαντζή. 

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης επισκέφθηκαν το μαγαζί, προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του καλού τους φίλου Άρη Σοϊλέδη.

Με αυτή την κοινή εμφάνιση, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης δίνουν οριστικά τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε διαψεύσει αποκλειστικά στο TLIFE δημοσίευμα που την ήθελε να έχει διαλέξει χωριστούς δρόμους από τον Κώστα Πηλαδάκη. 

Να θυμίσουμε πως από τότε που αναβλήθηκε ο γάμος τους, ουκ ολίγες φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει. Πριν λίγες ημέρες όμως, η απόφασή τους να διασκεδάσουν το ίδιο βράδυ σε διαφορετικά μαγαζιά, πυροδότησε και πάλι τις φήμες αυτές, τις οποίες όμως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε διαψεύσει στο TILFE. (δες εδώ το ρεπορτάζ του TLIFE)

Read More

And More