Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Το ειδύλλιο που θα οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι έτοιμοι να ενώσουν τις ζωές τους! Μετά από τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο στην Μύκονο!

Όπως έκανε γνωστό μέσα από το «Πρωινό Μας», η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι στο Νησί των Ανέμων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρεί εξοχική κατοικία στην Μύκονο και εκεί μαζί με την αγαπημένη του θα υποδεχτούν τους καλεσμένους τους. 

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός και ο επιχειρηματίας είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια, με την αποκάλυψη της σχέσης τους να γίνεται τον Απρίλιο του 2020.

Μάλιστα, μόλις τέσσερις μήνες μετά έγινε γνωστό πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο ίδιο σπίτι στα νότια προάστια.

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ», είχε εξομολογηθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο ένθετο Secret.

Οι δυο τους απολαμβάνουν στο έπακρο τη σχέση τους και δεν σταματούν να κάνουν κοινές εμφανίσεις, χωρίς να κρύβουν στιγμή ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης εμφανίζονται συχνά μαζί είτε σε θεατρικές πρεμιέρες, fashion shows, ενώ απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές στην Μύκονο κάθε καλοκαίρι.

Ο Κώστας Πηλαδάκης τρέφει τεράστια αδυναμία στην πανέμορφη Ναυσικά, ενώ οι πληροφορίες ήθελαν το μοντέλο να έχει γνωρίσει τα παιδιά του επιχειρηματία.

Στο περσινό Survivor, όπου η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε λάβει συμμετοχή, ο Κώστας Πηλαδάκης της είχε στείλει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Σε φιλώ πολύ, μας λείπεις και δε σου κρύβω πως δε περίμενα να το κάνω και αυτό. Όταν με το καλό γυρίσεις, αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» έγραφε στο μήνυμά του ο Κώστας Πηλαδάκης.

Και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απάντησε συγκινημένη: «Αγάπη μου, αναθεώρησα τις προτεραιότητες. Ήσουν, είσαι και θα είσαι η προτεραιότητά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό. Έχω τεράστια θέματα δέσμευσης. Δεν λέω σ ‘αγαπώ από το πρωί μέχρι το βράδυ, δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κάνω βαριές δηλώσεις, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο για πάντα».

 

Μάλιστα, κατά την αποχώρησή της από το Survivor και όταν επέστρεψε στην Αθήνα, ο Κώστας Πηλαδάκης την υποδέχτηκε στο σπίτι της με ένα μεγάλο πάρτι!

 

Η απόσταση ενίσχυσε περισσότερο της σχέση τους και οι δυο τους κατάλαβαν ότι δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον! Έτσι η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει, με την Ναυσικά να λέει φυσικά το πολυπόθητο «ναι» στον σύντροφό της.

Το καλοκαίρι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του Κώστα Πηλαδάκη και το ζευγάρι… ανυπομονεί να επισφραγίσει τον έρωτά του με τον ομορφότερο τρόπο!

Read More

And More