Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο τραυματισμός που την οδήγησε στο χειρουργείο και η εξομολόγηση για τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κυκλοφορεί με πατερίτσες και μιλά στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη για την επέμβαση που χρειάστηκε να υποβληθεί, αλλά και για τον αγαπημένο της, Κώστα Πηλαδάκη.

Αναφερόμενη αρχικά στο χειρουργείο, περιγράφει: «Είχα πάθει ολική ρήξη χιαστού πριν από έναν χρόνο. Οπότε τώρα, με το lockdown, που είχα ελεύθερο χρόνο, θεώρησα πως έπρεπε να γίνει η επέμβαση γιατί με περιόριζε πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να γυμναστώ, είχα πρόβλημα με τη δουλειά μου γιατί χρειάζεται να φοράω και τακούνια».

Και συμπληρώνει, στη συνέχεια: «Καλύτερα, αλλά κυκλοφορώ με πατερίτσα. Πρέπει καθημερινά να υποβάλλομαι σε φυσικοθεραπεία, ενώ για ένα διάστημα φορούσα και νάρθηκα. Ταλαιπωρούμαι ακόμα, θα ξεκινήσω όμως σιγά-σιγά τις δουλίτσες μου στο Instagram. Προς το παρόν, δε μπορώ να κάνω και κάτι άλλο.

Είχε πρόβλημα από παλιά το μοντέλο; Η ίδια απαντά: «Την πρώτη, μερική τότε, ρήξη χιαστού την είχα πάθει στα 15, που έπαιζα σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου –είναι σύνηθες για τους ποδοσφαιριστές. Μετά τον τραυματισμό, τέλος το σπορ, όπως κατάλαβες. Πέρσι, δε, που είχα πάει στη Μύκονο για δουλειά, εκεί που χρειάστηκε να κάνω ένα άλμα, έμεινα στον τόπο. Το πρόβλημα επανήλθε».

Όσο για τη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εξομολογείται: «Είμαστε τέλεια, πάρα πολύ  καλά, συζούμε. Όλα είναι μια χαρά».

Read More

And More