Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Όσα αποκαλύπτει για την σχέση της με τον Κώστα Σόμμερ και την πρόταση γάμου

O Kώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετά από δυο χρόνια σχέσης, έχουν σταματήσει πια να κρύβονται! Το ζευγάρι διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του και φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Βέβαια, όσο καλά κι αν τα πάνε στη σχέση τους, ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια τους.

“Ακόμα δεν μου έχει γίνει πρόταση γάμου. Νομίζω, άλλωστε, ότι δεν θα πρόσθετε κάτι στη ζωή μας η επισημοποίηση. Ζούμε σαν παντρεμένοι. Πάντως, δεν ήμουν ποτέ από τις γυναίκες που φαντάζονται την ημέρα του γάμου τους. Παρ’ όλα αυτά, δεν είμαι κατά σε κάτι τέτοιο”, δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην Real Life.
Αυτή την περίοδο, μάλιστα, θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την σχέση τους από απόσταση, καθώς ο Κώστας Σόμμερ είναι αφοσιωμένος στην παρουσίαση του Survival Secret, το οποίο γυρίζεται στην Κουρούτα. Φυσικά, η αγαπημένη του Ναυσικά, ήδη έχει πάει να τον επισκεφτεί, καθώς της έλειψε πολύ!
Η μελαχρινή καλλονή, η οποία έχει 20 χρόνια διαφορά από τον αγαπημένο της σύντροφο, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τι είναι αυτό που την κέρδισε στον Κώστα Σόμμερ: “Ο ιδανικός άνδρας πρέπει να έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά. Να είναι εύστροφος και να έχει χιούμορ. Όλα αυτά και πολλά περισσότερα βρίσκω στον Κώστα. Είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος”. Όσο για την διαφορά ηλικίας, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σχολίασε: “Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχω με αυτό!”

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More