Site icon TLIFE

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποιον πασίγνωστο και πολύ γοητευτικό ηθοποιό συνάντησε στο Los Angeles; (pic)

Ελεύθερη κι ωραία είναι ξανά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Σόμμερ, καθώς εκείνος ήθελε να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία οικογένειας, το μοντέλο έφυγε για την Αμερική, θέτοντας σε απόλυτη προτεραιότητα την καριέρα του.

Η ίδια, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς τα περνάει στα ξένα, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται και την εντυπωσιάζουν.

Το βράδυ της Παρασκευής, η μελαχρινή καλλονή έδωσε το “παρών” στο Hollywood For Science Gala 2019 στο Bel Air του Los Angeles, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις με την εκθαμβωτική εμφάνισή της. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της, μέσα από τα stories της, βίντεο από τη λαμπερή αυτή βραδιά, στην οποία έμελλε να έχει και μια απρόσμενη συνάντηση.

Η Ναυσικά ήρθε face to face με ένα διάσημο, πολύ γοητευτικό και sexy ηθοποιό, και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί αγκαλιά. Ο λόγος για τον Gerard Butler, ο οποίος πόζαρε στο πλευρό της χωρίς δεύτερη σκέψη, δείχνοντας γοητευμένος από την ομορφιά της.

Δες το στιγμιότυπο που ανήρτησε η ίδια στο προφίλ της, φανερά ενθουσιασμένη:

© 2024 tlife.gr