Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Στο πλευρό του πρώην συντρόφου της, Κώστα Σόμμερ, στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα! (pics)

Τι και αν χώρισαν οριστικά πριν μερικούς μήνες, ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και πλέον είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Άλλωστε, οι όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν και η αγάπη που ένιωσε ο ένας για τον άλλον είναι δεδομένα και δεν ξεχνιούνται. Το πανέμορφο μοντέλο μάλιστα έφυγε πριν μερικές βδομάδες για Αμερική για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Όμως τις τελευταίες μέρες, η όμορφη Ναυσικά επέστρεψε στην Ελλάδα και έδωσε το παρών σε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση. Ο γνωστός ηθοποιός συνεργάζεται με ακόμη δύο μετόχους, τον δερματολόγο Ιωάννη Παπαγγελόπουλο και τον Άλεξ Παπαγιαννάκη, σε ένα μαγαζί με γλυκά και ζαχαρωτά σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι και το βράδυ της Δευτέρας έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια, με πλήθος διάσημων φίλων του. Από τη βραδιά αυτή δεν έλειψε και η μελαχρινή καλλονή, η οποία πήγε για να στηρίξει τον πρώην σύντροφό της. Ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πόζαραν στους φωτογράφους, δείχνοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους τις δύσκολες στιγμές του χωρισμού.

Δες τις φωτογραφίες:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σόφη Πασχάλη

Νεκτάριος Σκαμνάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Σόφη Πασχάλη – Κώστας Σόμμερ

Read More

And More