Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Χωρίς τον Κώστα Πηλαδάκη στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου και της Ελένης Φουρέιρα – Φωτογραφίες

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου με την Ελένη Φουρέιρα το βράδυ του Σαββάτου 19/11 σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, που την περσινή σεζόν έμεινε μακριά από τις πίστες λόγω της εγκυμοσύνης της, ένωσαν της δυνάμεις τους και όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στη χθεσινοβραδινή τους πρεμιέρα, ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός.

Στην πρεμιέρα των δυο καλλιτεχνών έδωσαν το παρών και κάποια αγαπημένα τους πρόσωπα. Μεταξύ αυτών και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, χωρίς ωστόσο, να βρίσκεται μαζί της και ο σύντροφός της και κουμπάρος του Αντώνη Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης.

Το μοντέλο και ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Κώστα Πηλαδάκη το περσινό καλοκαίρι, ωστόσο ο γάμος τους αναβλήθηκε εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Η αναβολή του γάμου, βέβαια, πυροδότησε τις φήμες για κρίση, ωστόσο, η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της έβαλες τέλος σε όσα γράφονται λέγοντας: «Παιδιά λέω όχι, δεν χώρισα. Είμαστε καλά, δεν ξέρω πώς προέκυψε το συγκεκριμένο δημοσίευμα», απάντησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου».

Φωτογραφίες: NDP, Πέτρος Χόντος

Read More

And More