Νέα, “άγρια” κόντρα μεταξύ Μάρκου Σεφέρλη και Πέτρου Κωστόπουλου

Τελειωμό δεν έχει, όπως φαίνεται, η κόντρα ανάμεσα στον προηγούμενο παρουσιαστή της πρωινής ζώνης του Mega και τον νυν οικοδεσπότη του Mega με Μία, Μάρκο Σεφερλή. Όλα ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ένα άρθρο του Τάσου Θεοδωρόπουλου στο toratora που ασκούσε κριτική στον Μάρκο Σεφερλή προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου τόσο ως προς τον αρθρογράφο ως προς και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Αρκετούς μήνες μετά η κόντρα φαίνεται πως συντηρείται. Ο Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατες δηλώσεις του στην τηλεοπτική εκπομπή “Με το καλημέρα” ανέφερε μεταξύ άλλων: “Μέσα στους ανθρώπους που λυπάμαι είναι και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άνθρωποι που τους θεωρούσα έξυπνους και ευφυείς, αποδείχτηκε τελικά ότι δεν είναι τόσο όσο θα ήθελαν να δείχνουν”.

ΚΑΝΕ CLICK ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ ZAPPIT ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ.

Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου. Με ένα μακροσκελές άρθρο του στο toratora, ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει την δική του απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή.

“Το βρίσκω εντελώς γελοίο και υποτιμητικό για μένα ακόμα και που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το κείμενο. Αφορμή ψάχνει, μόνιμα απ΄ό,τι διαπιστώνω ο Σεφερλής για να βρει διάφορους εχθρούς για να γίνεται τζερτζελές”, γράφει μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος, που υποστηρίζει ότι ο ίδιος είχε προτείνει στους ανθρώπους του τηλεοπτικού σταθμού το όνομα του Μάρκου Σεφερλή για ένα βραδινό show.

Ο ίδιος αναφέρεται και στο επίμαχο άρθρο του Σεπτεμβρίου λέγοντας μεταξύ άλλων: “Αν ο οποιοσδήποτε από τα 15 άτομα που γράφουν σε ένα σάιτ που διευθύνω εκφράσει οποιαδήποτε άποψη και αυτή εντελώς σταλινικά, φασιστικά και γκεμπελικά πρέπει να αποδοθεί σε εμένα τότε μάλλον κάποιος στραβά αρμενίζει ή έχει πλήρη άγνοια του τι σημαίνει ΜΜΕ. {…} Έχω κόψει πολλά Μάρκο μου που σε αφορούν, ειδικά για το βραδινό σόου. Πάρα πολλά. Για δικούς μου λόγους πάλι, που δεν αφορούν εσένα… {…}Αλλά μην φτάνεις και στην αμετροέπεια να βάλω και ολοκληρωτική φραγή στην κριτική που αφορά το Μάρκο Σεφερλή σα να είναι ο Πάπας της Ρώμης… Αν ήταν έτσι ο Γιώργος Λιάγκας θα έπρεπε να έχει πυροβολήσει τη μισή Ελλάδα με αυτά που έχει ακούσει. Κι εγώ την υπόλοιπη”.

Παρακάτω ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στην δήλωση του Μάρκου Σεφερλή για την εφυία του πρώην παρουσιάστη του Mega, χαρακτηρίζοντάς την αστεία: “Το να λέει ότι με λυπάται ο Σεφερλής ή ότι αποδείχτηκα βλάκας, ως μη έξυπνος και ευφυής που νόμιζε ότι είμαι, με άφησε κουφό. Είναι μέγιστη απρέπεια για να το πω ευγενικά. Τόσα έχω ακούσει. Αλλά ότι είμαι και χαζός είναι μια καινοτομία. {…} Απλά το βρήκα ως το καλύτερο αστείο που έχει πει τελευταία και θα πρέπει να το συμπεριλάβει στο βραδινό του σόου. Όχι για το αν είμαι όντως μη ευφυής, αλλά για το ποιος το λέει”.

Read More

And More