Νέα ανακοίνωση ΑΝΤ1 για το πως διαμορφώνεται το αποψινό πρόγραμμα του καναλιού, μετά το χθεσινό, τεχνικό μπάχαλο!

Δέκα χρόνια από την ζωή τους (και λίγα σας λέω…) έχασαν χθες οι τεχνικοί του ΑΝΤ1 στην προσπάθειά τους να διορθώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την τεχνική βλάβη που τους χτύπησε την πόρτα και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ το σήμα του καναλιού και να σταματήσει την αναμετάδοσή του για περισσότερο από μισή ώρα.

Οπως ήταν φυσικό χθες οι Αντεννικοί φρόντισαν να μας στείλουν σχετική ανακοίνωση για να μας ζητήσουν αφενός συγνώμη και αφετέρου για να μας εξηγήσουν το τι ακριβώς έχει συμβεί. Το κανάλι ,όμως, προχώρησε και σε νέα ανακοίνωση πριν από λίγο, μέσα από την οποία θέλει να μας ενημερώσει για το πως θα διαμορφωθεί το αποψινό πρόγραμμα στο prime-time, μετά το χθεσινό αλλαλούμ !

Τι λέει η ανακοίνωση ;

“… Ο ΑΝΤ1 ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές για τη χτεσινή διακοπή του προγράμματός του που σημειώθηκε στη διάρκεια προβολής της τηλεοπτικής σειράς «Σουλεϊμάν». Η συγκεκριμένη διακοπή ήταν συνέπεια ενός πρωτοφανούς τεχνικού προβλήματος που επηρέασε άμεσα την ομαλή τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος στις εγκαταστάσεις του σταθμού στο Μαρούσι. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η βλάβη, το σύνολο της τεχνικής διεύθυνσης εργάστηκε για την επίλυση του προβλήματος. Οι χθεσινές εκπομπές SON, Ράδιο Αρβύλα και ΟΛΑ Μπάχαλο που δεν μεταδόθηκαν λόγω του τεχνικού προβλήματος θα μεταδοθούν σήμερα Τετάρτη στις αρχικώς προγραμματισμένες ώρες προβολής τους στις 22:15, 23:15 και 00:30, αντίστοιχα. Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Σουλειμάν» θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 21:15…”

Αρα, σήμερα δεν θα βγουν μοιραία στον αέρα τόσο η εκπομπή , “Σε πρώτο πλάνο”, όσο και το “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου !


Read More

And More