Νέα απάντηση Αρναούτογλου σε Κανάκη -«Είναι τόσο αστείο! Έχουν ξεχάσει τι εκπομπές έχω κάνει»

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ξανά για την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη.

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονο τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο. Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους.

Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;

Και γιατί δεν μπορούσα να βγω και να πω στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θέλω να κάνω μια εκπομπή… Ναι πω και ότι κάποιοι ξέχασαν και την “Πρίζα”, που ήταν τρεις άντρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άντρες που σατιρίζουν», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πηγή zappit.gr

Read More

And More