Νέα απεργιακή ταλαιπωρία! Αύριο 24ωρη απεργία σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ!

Νέα απεργιακή ταλαιπωρία! Αύριο 24ωρη απεργία σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ! | tlife.gr

Η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος… Με απεργίες και στάσεις εργασίας στα μέσα μεταφοράς αρχίζει η εβδομάδα, ενώ στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν απο την Τρίτη και οι γιατροί.

Σήμερα οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ τραβούν χειρόφρενο ενώ την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας απο τις 11.00 έως τις 16.00. Μάλιστα, το ΜΕΤΡΟ και ο ΗΣΑΠ κήρυξαν 24ωρη απεργία και για αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.
Η κατάσταση στους δρόμους είναι απελπιστική. Το πρωί πολλοί χρειάστηκε να περάσουν στο αυτοκίνητο πάνω από 2 ώρες για διαδρομές που άλλες μέρες γίνονται σε μισή ώρα!
Οι περισσότεροι προτίμησαν το αυτοκίνητο, καθώς δεν θα έχουν τρόπο να επιστρέψουν στο σπίτι τους το μεσημέρι αφού τα λεωφορεία θα ξαναβγούν στους δρόμους μετά τις τέσσερις.
Οι γιατροί του ΙΚΑ προχωρούν σε 48ωρες πανελλαδικές επαναλαμβανόμενες απεργίες από αύριο έως και την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Τετράωρη στάση εργασίας έχουν κηρύξει για την Τρίτη οι νοσοκομειακοί γιατροί.
Τα φαρμακεία του Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά σήμερα ενώ τα μέλη του Πανελληνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου θα αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

READ more