Νέα αρχή, νέο “στοίχημα” για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο !

Νέα αρχή, νέο “στοίχημα” για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ! Ο ανερχόμενος παρουσιαστής μετά από πολύ σκέψη, την πήρε την μεγάλη απόφαση και αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικές συνήθειες, ξεκινώντας ουσιαστικά, ένα ολοκαίνουργιο ταξίδι στην καριέρα του. Ενα ταξίδι στο οποίο θα έχει μάλιστα και δύο… συνταξιδιώτες !

Ο Δημήτρης απο Δευτέρα και μετά από πολλά χρόνια όχι δεν θα βρίσκεται πια πίσω από τα μικρόφωνα του “Mad Radio” ! Ο Δημήτρης μετά από μία σειρά προβλημάτων (προβλημάτων και οικονομικής φύσεως βεβαίως – βεβαίως) αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από το ραδιόφωνο του Ομίλου “Mad” και να γυρίσει σελίδα, μένοντας εννοείται μάχημος στην μπάντα των Fm.

Ετσι, λοιπόν, ο Δημήτρης μετά από πρόταση που δέχτηκε από την νέα διοίκηση του “Ρυθμού”, – ο συγκεκριμένος σταθμός ανήκει στον Ομιλο ΑΝΤ1 – , από Δευτέρα θα περιμένει τους πιστούς ραδιοφωνικούς του φίλους στους 949 μεγακύκλους.

Η νέα εκπομπή του Δημήτρη θα έχει τίτλο “Μ.Α.Π.Ε.Σ” και θα την παρουσιάζει καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 6.00 το απόγευμα και μέχρι τις 9.00 το βράδυ, μαζί με τους Σταμάτη Μυτούση και Στέφανο Gatley.

, μαζί με τον Σταμάτη Μυτούση και τον Στέφανο Gatley. Οι τρεις τους υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες δόσεις γέλιου, μιας και όπως υποστηρίζουν, το γέλιο είναι το αντίδοτο της κρίσης.

Read More

And More