Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με την εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών από την Ελβετία!

Κάθε μέρα που περνά, η υπόθεση της εξαφάνισης της Αλεσιά και της Λίβια Σεπ περιπλέκεται. Η τύχη των 6χρονων κοριτσιών εξακολουθεί να αγνοείται και την Τρίτη κατέρρευσε μια από τις εικασίες που έκανε η οικογένειά τους.

Ο πατέρας τους, λίγο πριν δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, είχε «σηκώσει» από τράπεζα στη Μασσαλία το ποσό των 5.000 ευρώ. Η πρώην σύζυγός του και η οικογένειά της, πίστεψαν ότι είχε διαθέσει τα χρήματα αυτά για να πληρώσει κάποιον για να κρατήσει τα παιδιά.

Όμως το πρωί της Τρίτης, μέσω ταχυδρομείου, τα χρήματα έφτασαν στο σπίτι της μητέρας των παιδιών. Και το περίεργο είναι ότι δε συνοδεύονταν από κάποια επιστολή.

«Λάβαμε από το χωριό όπου ο Ματιάς αυτοκτόνησε όλα τα χρήματα που είχε αποσύρει από τη Μασσαλία. Πρόκειται για χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και συνολικά περίπου 5.000 ευρώ», δήλωσε ο Βαλέριο Λουτσίντι μπροστά από το σπίτι της αδερφής του στον Σεν Σουλπίς, στη δυτική Ελβετία.

«Τα χρήματα δεν συνοδεύονταν από επιστολή. Αυτό μας ανησυχεί διότι η εικασία ότι είχε πληρώσει κάποιον για να φυλάξει τα παιδιά δεν στέκει πλέον», πρόσθεσε.

Τελευταία φορά που κάποιος είδε τα δίδυμα κορίτσια ήταν στις 30 Ιανουαρίου στις 13:00 κοντά στο σπίτι του πατέρα τους στην Ελβετία. Ο Ματίας Σεπ αυτοκτόνησε στις 3 Φεβρουαρίου πέφτοντας στις γραμμές του τρένου στο σταθμό της Τσερινιόλα στη νότια Ιταλία.

Η ιταλική αστυνομία συνεχίζει για πέμπτη ημέρα τις έρευνες για τον εντοπισμό των διδύμων. Οι έρευνες, στις οποίες συμμετέχουν ελικόπτερα και αστυνομικά σκυλιά, αναμένεται να επικεντρωθούν γύρω από τους αυτοκινητόδρομους της περιοχής Τσερινιόλα, μετέδωσε το πρακτορείο Ansa.

Read More

And More