Νέα εμφάνιση για το ζεύγος Bradgelina! Τι έκανε ο Bradt Pitt και δείχνει 20 χρόνια νεότερος;

Ο αλτρουισμός κάνει καλό στην ψυχή μας αλλά απ’ ότι φαίνεται κάνει καλό και στην εμφάνισή μας! Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύουν οι photo που κυκλοφόρησαν από την επίσκεψη του ζεύγους Jolie- Pitt στην Νέα Ορλεάνη για φιλανθρωπικό σκοπό. Βέβαια την ίδια ώρα που το ζευγάρι έκανε τη συγκεκριμένη φιλανθρωπική δραστηριότητα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν φήμες και δημοσιεύματα ότι η δημοφιλής ηθοποιός είχε πεθάνει!

Η Angelina Jolie ήταν κούκλα όπως πάντα με λαμπερή επιδερμίδα, φυσικό μακιγιάζ και όμορφα λαμπερά μαλλιά. Όμως, αυτή την φορά ο Bradt Pitt ήταν αυτό που έκλεψε τα φλας και έκανε τα διεθνή sites όπως την Daily Mail να μιλούν για εκείνον!

Ο 48χρονος Bradt Pitt με ξανθιές ανταύγειες και μακριά μαλλιά θύμισε έντονα τον Bradt Pitt πριν 20 χρόνια!

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Νέα Ορλεάνη για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να παρευρεθούν στο event “A night to make it right” προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα και να χτιστούν σπίτια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Κατρίνα.

“Κάθε φορά που περνάω αυτή την γέφυρα και πηγαίνω προς την Νέα Ορλεάνη νιώθω χαρά. Σημαίνει πολλά για εμένα να βλέπω αυτή την περιοχή να ξαναγεννιέται!”, είπε ο Bradt Pitt στο Reuters και τα μάτια του υγράνθηκαν!

Read More

And More