Νέα επεισόδια σε συναυλία του Γ. Νταλάρα – Τι λένε οι εκπρόσωποι της τέχνης για την επίθεση με τα γιαούρτια!

Ο Γιώργος Νταλάρας έδωσε την Δευτέρα μία συναλία στο κλειστό γυμναστήριο Γ. Κακούρης στο Ίλιον στο πλαίσιο των συναυλιών αλληλεγγύης που δίνει κατά του μνημονίου. Η αντιμετώπιση του κοινού όμως δεν ήταν αυτή που περίμενε! Ομάδα πολιτών τον αποδοκίμασε έντονα πετώντας του γιαούρτια, καρέκλες και καφέδες. Παρά τα τα γιουχαρίσματα όμως ο τραγουδιστής αντέδρασε ψύχραιμα και δεν διέκοψε στη συναυλία, συνεχίζοντας να τραγουδά.

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και σήμερα κατά την διάρκεια της συναυλίας του στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης. Ομάδα από το κοινό γιούχαρε τον τραγουδιστή σε όλη την διάρκεια της συναυλίας, του πετούσαν νερά και νεράντζια ενώ δεν έλειψαν και οι εντάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων που προσπάθησαν να απομονώσουν όσους προκαλούσαν “φασαρίες”.

Σειρά αντιδράσεων ακολούθησε από τους εκπροσώπους της τέχνης που έσπευσαν να τον στηρίξουν ή απλά να εκφράσουν την άποψή τους για την επίθεση. Ο ίδιος ο τραγουδιστής υποστήριξε πως θα συνεχίσει να κάνει τις συναυλίες παρά τα όσα έγιναν “μια και ο καλλιτέχνης αναπνέει όντας όρθιος δίπλα στον πολίτη, δίπλα στον καθένα, με την ακαταμάχητη δύναμη της μουσικής και της ποίησης, κι όχι κρυμμένος.”

Τι είπαν όμως οι άνθρωποι της εγχώριας showbiz για όλα αυτά;

Θλιβερά χαρακτήρισε η Δέσποινα Βανδή, τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Παρόλο που όπως είπε δεν τα παρακολούθησε αλλά της τα περιέγραψαν, δήλωσε “πως είναι θλιβερό”.

O χρόνια τώρα “άσπονδος” φίλος του Τζίμης Πανούσης δήλωσε μιλώντας στο Star: “Μην πετάτε γιαούρτια στον Γιώργο. Τα μαζεύει και μετά τα πουλάει”.

Ο Μέμος Μπεγνής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Κορίτσια για Σπίτι” όπου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Νταλάρα και την επίθεση που δέχτηκε στις τελευταίες συναυλίες του.

Ο Μέμος είπε ότι πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για διάφορους καλλιτέχνες αλλά και για εκείνον και πως θα ήθελε αποδείξεις για να δει αν αληθεύουν ή όχι. Ο ηθοποιός είπε επίσης ότι σέβεται και εκτιμά τον Γιώργο Νταλάρα καθώς μεγάλωσε με τα τραγούδια του αλλά δυστυχώς για εκείνον πληρώνει τα κακώς κείμενα της γυναίκας του η οποία είναι πολιτικός. Μάλιστα, είπε ότι “ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας αριστερός τραγουδιστής με δεξιά πορεία”!

Η Δέσποινα Ολυμπίου που συνοδεύει τον Γιώργο Νταλάρα στη συναυλία στο κλειστό γήπεδο της Δάφνης και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα με τις αποδοκιμασίες στον τραγουδιστή δήλωσε στην Τατιάνα και το Μίλα: “Ξέροντας τον Γιώργο δεν με εκπλήσσει, είναι ένας άνθρωπος που έχει στόχο, υποστηρίζει αυτά που πιστεύει και γιαυτό το λόγο είμαι και δίπλα του.”

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπή “Made in star” σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής, ο Σωτήρης Καλυβάτσης απάντησε: “Υπάρχουν άνθρωποι που τόσα χρόνια ήταν συνηθισμένοι να τρώνε χαβιάρι. Δεν πειράζει ας φάνε και κανένα γιαουρτάκι, καλό κάνει”.

Ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος έκανε λόγο για κανιβαλισμό μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega: “ Όσο και να διαφωνεί με τον κύριο Νταλάρα αυτά που του κάνουν είναι κανιβαλισμός. Τι περιμένουμε να βγει από μούντζες και γιαούρτια τη στιγμή που χρειαζόμαστε κάτι θετικό;”

“Είναι ντροπή να αντιμετωπίζουμε έναν καλλιτέχνη που έχει προσφέρει τόσα πολλά και με τέτοια συνέπεια στην ελληνική κουλτούρα τα τελευταία χρόνια μ’ αυτό το χυδαίο τρόπο, όσο και να διαφωνούμε ιδεολογικά μαζί του”, είπε στο κεντρικό δελτίο του Star ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Read More

And More