Νέα επεισόδια στο θρίλερ της 20χρονης Αυστραλέζας καλλονής που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά

Επανέρχονται τα αναπάντητα ερωτήματα για το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία που αυτοκτόνησε σε πολυτελέστατη θαλαμηγό στην Κεφαλονιά τον Αύγουστο του 2018. Ο λόγος για την Σινέντ Μακναμάρα που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση να κρέμεται με ένα σχοινί στο πίσω μέρος του τεράστιου γιοτ “Mayan Queen IV” στην Κεφαλονιά πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Είκοσι τρεις μήνες μετά την τραγωδία, η αυστραλιανή εφημερίδα Daily Telegraph υποστηρίζει ότι υπάρχουν ακόμα άλυτες απορίες για την υπόθεση αυτή. Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα επικαλείται τον ιατροδικαστή που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στην άτυχη 20χρονη.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, παρότι η Σινέντ Μακναμάρα είχε παραπονεθεί για καβγά με κάποιον στο σκάφος μία ημέρα πριν να βρεθεί νεκρή, οι τοπικές αρχές της Κεφαλονιάς δεν έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, καθώς η θαλαμηγός απέπλευσε από το νησί χωρίς να προηγηθεί η απαραίτητη έρευνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν έλαβε ποτέ στα χέρια του το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που διέθετε το “Mayan Queen IV”: “Δεν ξέρουμε αν κάποιος την έφερε στην κατάσταση να θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, αν υπήρχε δηλαδή ηθικός αυτουργός”, λέει ο κ. Μπογιόκας.

Πηγή: Newsit

Read More

And More