Νέα φημολογία περί εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Cambridge!

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ανεπαρκή, αλλά εντείνεται η φημολογία ότι η Kate Midletton είναι έγκυος αφότου ο πρίγκιπας William δέχτηκε σήμερα ένα μωρουδιακό δώρο στη διάρκεια εκδήλωσης στο Cambridge.

Ο William δέχτηκε ως δώρο μία παιδική φόρμα με τη φωτογραφία ενός ελικοπτέρου και το σλόγκαν ”Ο μικρός συγκυβερνήτης του Μπαμπά” και αντί να το επιστρέψει, ενθουσιασμένος εκείνος είπε στη γυναίκα που του το χάρισε Θα το κρατήσω και στη συνέχεια το παρέδωσε σε έναν από τους συμβούλους του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mirror.

Πηγή δήλωσε στις αρχές του χρόνου στο Royalist ότι η Kate είναι έγκυος αλλά ότι το ζευγάρι είχε αποφασίσει να καθυστερήσει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης μέχρι να μην μπορεί πλέον να το κρύψει.

Οι φήμες ότι το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο όταν κατά την επίσκεψή τους στη Σιγκαπούρη η Kate έκανε δύο φορές πρόποση πίνοντας νερό. Στην πιο πρόσφατη εκδήλωση στην οποία παρέστησαν ο William και η Kate και όπου υπήρχε αλκοόλ το απέφυγαν και οι δύο.

Χθες το βράδυ, η Kate παραβρέθηκε σε εκδήλωση και παρότι η προσοχή ήταν κυρίως στραμμένη στο νέο της χτένισμα, κάποιοι σχολιαστές θεώρησαν ότι ο τρόπος που είχε τα χέρια της πάνω στην κοιλιά της και ακόμη και ο τρόπος που ανέβαινε τις σκάλες μαρτυρούσαν εγκυμοσύνη.

Read More

And More