Νέα καριέρα για την Αντωνία Καλλιμούκου: Εγκατέλειψε την τηλεόραση και δεν φαντάζεσαι με τι ασχολείται σήμερα!

Το άλλο της μισό έχει βρει η Αντωνία Καλλιμούκου, αφού στο πλευρό του συντρόφου της, Νίκου Παραδείση, η πρώην παρουσιάστρια και όψιμη συγγραφέας παιδικών βιβλίων δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η σχέση τους μετρά ήδη τρία χρόνια και οι δυο τους προτιμούν να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια θα τους δούμε μαζί σε κάποια κοσμική εμφάνιση, πρεμιέρα, κάλεσμα ή πάρτι. Επιλέγουν να χαίρονται τον έρωτά τους σε απόμερα στέκια, όπου νιώθουν άνετα και μπορούν να χαλαρώνουν μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, μάλιστα, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά της και τον επαγγελματικό προσανατολισμό της. Έχει εγκαταλείψει την τηλεόραση και τον χώρο της σόουμπιζ και , σύμφωνα με την Real Life, εργάζεται σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας.

“Αυτή η αλλαγή ήταν απαραίτητη για την Αντωνία, η οποία είναι ένα συγκροτημένο άτομο που πατά γερά στα πόδια της και δεν είχε επηρεαστεί από τον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ”, περιγράφει στην εφημερίδα φιλικό της πρόσωπο και συνεχίζει: “Η σχέση της με τον Νίκο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον, έπειτα από τρία χρόνια, διαμορφώνουν από κοινού την καθημερινότητά τους και προγραμματίζουν μια κοινή πορεία”.

Άλλωστε, η πληρότητα στην προσωπική της ζωή ήταν και ο παράγοντας που την οδήγησε να κάνει τη στροφή στα επαγγελματικά της.

Read More

And More