Νέα μαρτυρία από συμφοιτητή Γιακουμάκη: “Εγώ έψαχνα τον Βαγγέλη στις καφετέριες την ημέρα που εξαφανίστηκε”

Σπάει τη σιωπή του ένας ακόμα συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη και περιγράφει όσα έζησε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου όταν χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου. Ο Παναγιώτης Καραγκούνης μιλάει για τον αδικοχαμένο φοιτητή και τονίζει ότι δεν πρωταγωνίστησε σε καψόνια και εκφοβισμούς. Ο 19χρονος υποστηρίζει στην εφημερίδα Espresso ότι στιγματίστηκε και φοβάται πλέον να βγει από τη σχολή.

Αντίστοιχες μαρτυρίες είδανε και στην εκπομπή Μία με γονείς και φοιτητές να κάνουν έκκληση να σταματήσει ο διασυρμός τους στο διαδίκτυο:

Συμφοιτητής Γιακουμάκη:“Έχουν στοχοποιήσει κι εμένα, μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο facebook”

Συμφοιτητής του Γιακουμάκη στη Μία: “Με έχουν κατηγορήσει ότι τραβούσα με ιμάντα τον Βαγγέλη. Με παρουσιάζουν τραμπούκο

Καταγγελία στη Μία: “Με κατηγορούν ότι ευθύνομαι για το χαμό του Βαγγέλη. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω στο δρόμο”

Ο Παναγιώτης υποστήριξε στην εφημερίδα: “Εγώ έψαχνα στις καφετέριες την ημέρα που εξαφανίστηκε”. “Δεν είμαστε καν παρέα Κρητικών! Εκτός από δύο , οι υπόλοιποι είμαστε από τα Καλάβρυτα , τις Σέρρες και το Κιλκίς”, προσθέτει.

“Με δείχνουν με το δάχτυλο. Ψιθυρίζουν και με βρίζουν. Δεν μπορώ να πάω στο χωριό μου, μου έχουν κολλήσει τη ρετσινιά”, λέει στην εφημερίδα για την φωτογραφία που κυκλοφορεί στα διαδίκτυο που δείχνει κάποιους συμφοιτητές του Βαγγέλη με βελάκια. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Παναγιώτης που είχε ξεκινήσει μόλις δύο μήνες πριν να κάνει παρέα μαζί του και δεν του είχε εκμυστηρευτεί ποτέ ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Στη συνέχεια μιλάει για τις πρώτες ώρες που κατάλαβαν ότι λείπει. “Είχαμε κανονίσει να πάμε το απόγευμα για καφέ τέσσερα πέντε άτομα και τον έψαχνα για να έρθει μαζί μας, αφού τον είχα χάσει το μεσημέρι, δεν είχαμε επικοινωνήσει. Όταν ανέβηκα στο δωμάτιό του και είδα, μαζί με τα άλλα παιδιά, όλα τα πράγματά του εκεί, ανησύχησα. Αμέσως βγήκαμε να τον ψάξουμε. Έδειχνα στους περαστικούς και στους θαμώνες καφετεριών φωτογραφίες του Βαγγέλη που είχαμε στα κινητά μας, αλλά κανείς δεν τον είχε δει. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό αλλά έμοιαζε να είναι μια χαρά.”

Read More

And More