Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του γνωστού αστρολόγου!

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του γνωστού αστρολόγου! | tlife.gr

Νέα στοιχεία για την μυστηριώδη δολοφονία του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη και της γραμματέως του Παρασκευής Γκέζου έρχονται στο φως μετά από έρευνες του τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Ο διάσημος αστρολόγος βρέθηκε δολφονημένος με την γραμματέα του μέσα στο διαμέρισμα-γραφείο που διατηρούσε στο Χαλάνδρι τον περασμένο φεβρουάριο. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αττικής βρέθηκαν τυχαία στα ίχνη του φερόμενου ως ύποπτου για την διπλή δολοφονία, όταν έκαναν έφοδο στο βενζινάδικο που διατηρούσε ο ίδιος στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για άλλες παραβάσεις, είχε στο κατάστημα του 170 σφαίρες διάφορων διαμετρημάτων. Επιπλέον, σε σε έρευνα που έκαναν ανακάλυψαν 73 σφαίρες πεταμένες σε ένα πηγάδι. Αυτό όμως που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών ήταν ένα 38άρι περίστροφο το οποίο βρήκαν στην καμπίνα ενός παρατημένου φορτηγού σε οικόπεδό του 53χρονου στην ίδια περιοχή.

Η υπόθεση φαίνεται να «κόλλησε» σε ασυνεννοησία μεταξύ των αστυνομικών Δυτικής Αττικής και του τμήματος ανθρωποκτονιών, το οποίο σε πρώτη φάση απεφάνθη πως το όπλο που βρέθηκε δεν συνδέεται με την δολοφονία, ύστερα και από την βαλλιστική εξέταση. Αργότερα όμως, οι αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος Ασφαλείας Αττικής, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως προκύπτουν κοινά στοιχεία με αυτά του διπλού φονικού και αποφάσισαν να συνεχίσουν τις έρευνες. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και φαίνεται πως η εξυχνίασή της είναι θέμα ημερών.

READ more