Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της Μαντλίν – 41 οι ύποπτοι

Νέα έκκληση για την ανεύρεσή της κάνουν οι γονείς της Μαντλιν που εξαφανίστηκε στην Πορτογαλία. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας τηλεφωνικές συνδιαλέξεις εκείνης της εποχής.

Νέα στοιχεία από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω κινητών εξετάζει η βρετανική αστυνομία προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντίλ Μακάν πριν από 6 χρόνια από θέρετρο της Πορτογαλίας.

Η νέα έρευνα ξεκίνησε πριν από δύο μήνες στη Βρετανία. Η έρευνα επικεντρώνεται στην ανάλυση των αρχείων χιλιάδων τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν από το θέρετρο την εποχή εκείνη.

Η αστυνομία του Λονδίνου ανέφερε ότι υπέβαλε 31 αιτήματα σε διάφορες χώρες, κυρίως της Ευρώπης, ζητώντας πληροφορίες σχετικά με τα τηλεφωνήματα που έγιναν τότε. Σύμφωνα με το Ρόιτερς, οι πιθανοί ύποπτοι είναι σαράντα ένας, 15 εκ των οποίων βρετανοί υπήκοοι.

Οι βρετανικές αρχές ξεκίνησαν την επανεξέταση της υπόθεσης το 2011 αφότου οι γονείς της μικρής απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον αναφέροντας ότι δεν γίνονταν αρκετά για την ανεύρεση της κόρης τους.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More